У џудо сали новосадске дворане “СПЕНС” у организацији Самбо савеза Србије одржано је Појединачно првенство Србије за кадете, млађе јуниоре, јуниоре и сениоре у мушкој и женској конкуренцији. Поштујући све мере заштите од Корона вируса такмичење је одржано без присуства публике.
За нас је ово Првенство Србије било значајно и због чињенице да је Александар Манић, председник Међународне безбедносне асоцијације ИСА и дугогодишњи такмичар у самбоу, у Новом Саду дебитовао као судија.
- Иако је такмичење одржано у специфичним условима, поштујући одлуке у спречавању ширења Корона вируса није било публике, у сали су били присутни само такмичари који имају меч, судије, делегат, све је прошло у најбољем реду. Што се тиче мог дебија на позицији судије задовољан сам како је све прошло. Дугогодишње такмичарско искуство ми је помогло да се добро снађем и у овој улози. Безрезервна подршка и савети које сам током овог Првенства несебично добијао од искуснијих колега и колегиница само су допринели да што боље одрадим поверени посао – рекао је Александар Манић.
На појединачном шампионату Србије запежено учешће имали су и чланови Џудо самбо клуба “Тимок” из Зајечара које је у "СПЕНС"'у водио Иван Дишковић, 9. master internationale of sambo и сарадник Међународне безбедносне асоцијације ИСА. Такмичари клуба освојили су четири медаље. Александар Живковић (82кг) је освојио злато, док су бронзе око врата ставили Милош Јанковић (100+кг, сениор), Миљан Станимировић (74кг, сениор) и Урош Погарчић (87кг, млађи јуниор).
Више фотографија можете погледати у галерији кликом ОВДЕ.

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације