У организацији Светске федерације борилачких вештине – WFMA, на чијем челу се налази Никола Живковић, у Спортској хали у Модричи је 15. и 16. јуна одржано још једно такмичењеHall of fame”. Ова манифестација традиционално окупља велики број учесника у различитим борилачким спортовима. Првог дана на програму су били семинари, на којима су мајстори одрадили презентације различитих борилачких вештина, док су у недељу одржана такмичења и додељени сертификати и награде учесницима.

У Модричи је била и четворочлана делегација Међународне безбедносне асоцијације у саставу Александар Манић, председник, Сања Михајловић, генерални секретар, и Иван Дишковић и Срђан Ратковић, координатори. Манић и Дишковић су присутнима у сали одржали демонстрацију самбо техника, док је Ратковић са члановима свог клуба учествовао у такмичарском делу.

Постављан је рекорд у броју разбијених сипорекс плоча шаком у којој се налази јаје. Жарко Јанковић је постао нови рекордер сломивши 45 плоча а 6.20 минута

Лепо замишљен и добро организован догађај окупио је доста гостију из иностранства. Поред представника из земаља бивше Југославије, у Модричи су знање и умеће демоснтрирали и гости из Аустрије, Велике Британије, Грчке, Немачке, Холандије, Шпаније, Португалије... Међу званицама су били и представници јавног и политичког живота Модриче и Републике Српске Мара Милошевић, посланик у Народној скупштини Републике Српске, Златан Клокић, министар за европске интеграције и међународну сарадњу, Драган Јаћимовић, помоћник министра за спорт, и Младен Крекић, градоначелник Модриче.

По завршетку такмичења додељени су Сертификати и награде. Александар Манић, Иван Дишковић и Срђан Ратковић су добили мајсторске сертификате, док је Сањи Михајловић уручен сертификат Expert Associate.


 

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације