У седишту Међународне безбедносне асоцијације ISA у Београду, у суботу, 13. априла, потписан је Меморандум о сарадњи на пројекту Data Science Conference.
Као и увек наша Асоцијација се труди да прати најновије трендове у свим областима безбедности и да се повезује са организацијама и појединцима који се истичу на свим пољима ове области. 

- Имајући у виду значај и све већи простор који заузима наука о подацима (Data Science) у савременом свету, као и потенцијал и прилике које иста пружа у развоју науке и креирању сигурног и безбедног окружења, а препознајући њену широку интердисциплинарну примену и каријерне могућности, дошло је до сарадње са Институтом савремених наука - ИСН. У организацији Института у Београду ће 19. и 20. новембра у хотелу Хајат бити одржан међународни скуп под називом "Change the world through data" - прокоментарисала је Сања Михајловић, генерални секретар ISA.
Меморандум о сарадњи на пројекту Data Science Conference су потписали Сања Михајловић, генерални секретар ISA, и Александар Линц Ђорђевић, председник ИСН.

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације