У суботу, 8. децембра, у средњој школи Копривница у истоименом хрватском граду, одржан је традиционални Међународни божићни семинар самоодбране по принципима борилачке вештине хапкидо. Организатор је био Хрватски савез традиционалног хапкида, а међу учесницима је била и трочлана делегација Међународне безбедносне асоцијације ISA која је у Копривницу дошла на позив Драга Баришића, председника ХСТХ.

Делегацију наше Асоцијације чинили су Александар Манић, председник, Сања Михајловић, генерални секретар, и Милорад Јакић, координатор.

На Семинару, који је трајао четири сата, били су заступљени елементи одбране од голоруког нападача, одбрана од палице, ножа и пиштоља, које су демонстрирали мајстора хапкидо вештине из Хрватске

Током самог Семинара, али и након његовог званичног завршетка, обављени су разговори чланова делегација наше Асоцијације са организаторима из Хрватске о сарадњи на пољу едукације у области самоодбране. Закључено је да је сарадња две Асоцијације на спортском и едукативном пољу од обостраног интереса.

 

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације