Једном шампион - увек шампион. Баш овако би у најкраћем могао да гласи извештај са профи ревије одржане у граду Паола на Малти у коме је Милош Анић победио Италијана Луку Д'Исанта

У престиж мечу у склопу 21. Ноћи гладијатора, бивши репрезентативац Србије и један од најбољих кикбоксера наше земље свих времена, славио је једногласном одлуком судија у дисциплини K1 категорији до 62кг.  Меч је рађен у три рунде по три минута, а некадашњи шампион света је остварио сигурну победу.

Већ на старту је показао да неће калкулисати - борбу је отворио "бекфистом" ударцем руком из окрета, а како је меч одмицао Италијана је бомбардовао сјајним комбинацијама ручних и ножних удараца. Анић је подсетио на најбоље дане кад је као члан репрезентације био "сигурна медаља" на свим значајним такмичењима и био један од најзаслужнијих што је годинама селекција наше земље била у самом врху светског кик бокса. Тек на тренутке ривал је успевао да узврати, али без већег утицаја на коначни исход меча.

Милош Анић, који последњих неколико година живи на Малти и ради и као тренер, овим тријумфом се вратио такмичењима после више од четири године паузе. Вишегодишња професионална сарадња између Милоша Анића и Иване Голубовић, координатора ISA, прерасла је у пријатељство тако да је током боравка на Малти крајем марта ове године, делегација Међународне безбедносне асоцијације ISA у саставу Сања Михајловић, оснивач и генерални секретар, и Ивана Голубовић била је гост Сузане и Милоша Анића. 

Милошу честитамо на победи и желимо му много успеха како у такмичењима, тако и у тренерском раду.

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације