Делегација Међународне безбедносне асоцијације ISA коју су чинили Александар Манић, председник, и Сашка Манић, члан Управног одбора, након боравка у Мемингену посетила је и Франкфурт на Мајни. Током боравка у највећем граду немачке покрајине Хесен и родном месту чувеног Гетеа, делегација ISA је посетила и Генерални конзулат Србије у Франкфурту.

У дипломатском представништву наше земље Александар и Сашка Манић су се сусрели и са Бранком Радовановићем, генералним конзулом Србије у Немачкој.

Током разговора највише пажње је посвећемо српској дијаспори која је веома бројна у овој европској земљи. Разговарало се о начинима бољег културолошког и научног повезивања, како саме дијаспоре, тако и дијаспоре са матицом. У отвореном и пријатељском разговору разматрани су начини на који би Међународна безбедносна асоцијација ISA могла да помогне и допринесе учвршћивању тих веза.

Током разговора Александар Манић је генералном конзулу Бранку Радовановићу уручио и плакету Међународне безбедносне асоцијације ISA у знак почетка успешме сарадње.

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Како до нас?

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

Партнерске организације